Powered By Blogger

Søk i denne bloggen

torsdag 22. oktober 2009

Oppdatering 22.10.2009

Vi venter nå på snekkerene skal begynne å sette opp verandaen og innerveggene i huset.
Ting tar tid.....
Men forhåpentligvis så går det ganske raskt når de først kommer i gang.
Det begynner å bli veldig fint i gata vår nå. Anleggstjenester har opparbeidet fotballbanen. Det blir nok den fineste fotballbanen på Melhus, med panoramautsikt!!
Ellers så har naboen vår begynt å grave, så det kommer nok snart opp et hus der også.
Det blir så spennende!!

Da er det 9 av 20 som er i gang med husbyggingen i det nye feltet...

4 kommentarer:

  1. Spennende blogg. Fint hus! Vi er i gang med planleggingen av Løvsethaugen 23, blir nok mange som begynner å grave til våren. Lykke til videre. Blir nok deilig å sitte ute til sommeren å se på at alle naboene sliter helsa mens dere er ferdige :)

    SvarSlett
  2. Hei!
    Takk for det! Det er morsomt å blogge om husbyggingen:) Det blir vårt fotoalbum fra prosessen!
    Så dere har kjøpt "gammeltomta" vår:) Vi hadde i utgangspunktet bestemt oss for at det var nr 23 vi skulle ha. Men tomta var desverre ikke stor nok for huset vi bygger. Men det er en kjempefin tomt!!
    Har dere kommet frem til hustype eller?
    Ps. Har laget en egen facebookgruppe for oss som bygger hus. Bare søk opp Løvset boligfelt så finner du den!

    Lykke til dere også!

    Heidi

    SvarSlett
  3. Skal joine facebookgruppen! Artig at det var dere som hadde reservert den tidligere da. Dette var vel egentlig den siste ledige tomten som vi kunne tenkt oss nå, har sett på tomtene siden de kom for salg men vi har sittet på gjerdet. Vi jobber for tiden med huset Kompakt fra Nordbohus, men det blir gjort endringer hele tiden så vi får se hva tomten og lommeboken tåler til slutt. Blir uansett et bra boligfelt. Snakkes på facebook!!

    SvarSlett
  4. Hei Heidi.
    Begynner jo virkelig å få det til dere nå. Vi begynte å grave igår og håpe alt skal gå på skinner fremover nå. He he. Det bli så arti å kom ordentlig i gang. Tomtekaffe på dere i helga??? Gi et pip om dere skal oppover så titter vi innom dere. Fra naboan oppå toppen Hege

    SvarSlett